1149 Budapest, Mogyoródi út 47.

H - P 10:00-19:00 | Szombat: Igény szerint

+36 70 618 4137

flowzone-1-5

Access Bars®

Mi az Access Bars®?

Az Access Bars® egy eszköz, mely egy nagyobb rendszer, az Access Consciousness® része, amit a tudatosság előmozdítására fejlesztettek ki.

Az Access Consciuesness® szó szerint azt jelenti, hogy „hozzáférés a tudatossághoz”.

Ez a rendszer olyan eszközöket foglal magában, melyek segítenek kibővíteni a választásaink és lehetőségeink tárházát. Arra hívja fel a figyelmet, hogy egy szebb és boldogabb jövőt teremthetünk önmagunk számára azáltal, hogy felfedezzük, sokkal nagyobb választási lehetőségünk van minden téren, mint eddig gondoltuk.

Az Access célja, hogy megerősítsen mindenkit a saját tudásában.

Miért jó az Access Bars® kezelés?

Mi az Access Bars® kezelés lényege?

Az Access Bars® egy olyan eszköz, amely könnyebbé teheti az életünket, a mindennapjainkat.

 

A fejünkön lévő 32 pontot nevezzük Bars® pontoknak.

 

Ezek a pontok életünk egy-egy területét jelölik, mint például pénz, kapcsolatok vagy a kreativitás. Ezen területek tartalmazzák azokat a gondolatokat, hiteket, meggyőződéseket, melyeket életünk során használtunk, megtanultunk és eltároltunk.

 

Bars® közben az agyhullámaink lelassulnak, ezáltal a berögzült viselkedési minták, vélemények, hitrendszerek hozzáférhetővé válnak.

 

Hogyan alakulnak ki a hiteink? Egy gondolat, amit sokszor gondolunk, előbb utóbb a meggyőződésünkké válik és észrevétlenül átveszi az irányítást az életünk felett. Ez lehet olyan gondolat, ami jól szolgál bennünket, de lehet olyan is, ami meggátol abban, hogy elérjük, amit szeretnénk.

 

Hogy miért választunk olyan gondolatokat, miért gyártunk olyan meggyőződéseket, melyek hátrányunkra vannak? Mert megtanultuk a környezetünktől, más emberektől. Láttunk, hallottunk valamit, ahogyan mások megtapasztalnak dolgokat és ezt igaznak fogadtuk el magunkra vonatkozóan is, sőt általánosan az emberekre, az életre vagy a világra nézve.

 

Amikor Bars® kezelést kapsz és az adott területekhez tartozó pontokat érintik a fejeden, ezek a tárolt, rögzült gondolatok és meggyőződések elkezdenek feloldódni.

 

Olyan, mintha felkavarnánk az állóvizet és lágyan kisöpörnénk mindent, amire már nincs szükséged.

 

Ami pedig marad, az a tudás, ami mindig is a tiéd volt, csak már elfelejtetted. Az ítélkezés nélküli létezés.

 

Amit érezni fogsz a kezelés alatt, az az, hogy egyre inkább ellazulsz és elcsendesednek a gondolataid. Ha beszélgetünk is a kezelés elején, egy idő után azt fogod tapasztalni, hogy nincs kedved már beszélni, csak pihenni és lazítani. Megpihenhetsz a szokásos gondolataid nélkül. Észreveheted, hogy te fárasztod el magadat azokkal nap, mint nap. Észreveheted, hogy könnyebbé válik a tested, hogy fokozatosan feloldódik a feszültség. Hogy ez milyen gyorsan történik, attól függ, mennyire vagy feszült, mennyire tudod megengedni magadnak, hogy csak lazíts. Ez az, amiben én segítelek a kezeléssel.

 

Minden alkalommal, amikor a szokásos gondolataid nélkül vagy, beengedhetsz új gondolatokat, új  nézőpontokat és lehetőségeket az életedbe. Felfrissülnek a sejtjeid, regenerálódni kezd a tested. Lélegzetvételhez jutsz. Új irányt szabhatsz a gondolataidnak és így az életed tapasztalatainak is.

 

Hogy változást engedjünk be az életünkbe, sokszor nem is könnyű feladat, mert félünk az újtól. A régi, megszokott viselkedéseink és érzéseink annyira ismerősek már, megszoktuk őket, biztonságot nyújtanak számunkra, kiigazodunk bennük, ezért nehéz elengedni őket egy új, ismeretlen terepért, még ha az sokkal jobb dolgokkal kecsegtet is. Azonban az elengedés fokozatosan történik, pont olyan ütemben, ahogyan számodra megfelelő lesz. Nem is történhet ez másképp, hiszen te irányítod a folyamatot. A tested pontosan tudja, hogy egy – egy kezelés alatt mennyit képes elengedni, milyen mértékű változást képes befogadni.

 

Abban az ütemben fog történni, amilyen ütemben engeded. Ha figyelni kezdesz magadra, egy idő után fogod tudni érezni, hogy valami nem azért nem történik még az életedben, mert valaki vagy valami ezt meggátolja, hanem azért, mert te nem tudod még beengedni. Légy türelmes magaddal mindig. Amire kész vagy, az megérkezik hozzád.

Hogyan zajlik az Access Bars® kezelés?

A kezelés ruhában, egy masszázságyon fekve történik, a fejen található 32 Bars® pontot érintve.

 

Az időtartama 1 – 1,5 óra.

 

A kezelés ideje alatt neked semmi más dolgod nincs, mint pihenni és lazítani, ami persze sokszor nem is olyan könnyű feladat, de a kezelés segíteni fog téged ebben.

 

Ha szeretnéd, beszélgethetünk is a kezelés előtt vagy közben, elmondhatod, hogy mi az, ami zavar téged, hogy mi az a hétköznapokban, az életedben, amin szeretnél változtatni, de ez nem feltétlenül szükséges. A lényeg, hogy te tudd ezeket. A szándék, hogy egy jobb „helyre” szeretnél eljutni, fog alapul szolgálni.

 

Nem baj, ha nem tudod pontosan, részleteiben, hogy milyen változásokat szeretnél. Elég, ha azt tudod, hogy jobban szeretnél lenni, vagy jobb dolgokat szeretnél tapasztalni. Az Univerzumnak legtöbbször jobb ötletei vannak a dolgok megoldására, mint nekünk. Minél nyitottabbak és megengedőbbek vagyunk, annál jobb dolgok várnak ránk.

 

És még egy nagyon fontos dolog.

 

Az a hely, ahol éppen most vagy, az az élethelyzet, vagy érzelmi állapot egy tökéletes hely a tovább lépéshez. Ott vagy, ahol vagy és az vagy, aki vagy. Ami számít, az az, hogy merre tartasz.

 

Te vagy az, aki eljutott idáig és te vagy, aki tovább lép. Mert a fejlődés sosem áll meg.

Mennyibe kerül?

Várlak szeretettel egy Access Bars® kezelésre, ha szeretnél valami jó dolgot kipróbálni!

Varga Melinda

Masszázs, Access Bars®