1149 Budapest, Mogyoródi út 47.

H - P 10:00-19:00 | Szombat: Igény szerint

+36 70 618 4137

flowzone-11

Access Facelift®

ENERGETIKAI RÁNCTALANÍTÓ KEZELÉS

Az Access Facelift® kezelés szintén az Access Consciousness® rendszerébe tartozik, mely kifejezetten az arc, a nyak és a dekoltázs ráncait célozza meg, illetve az ehhez tartozó és ezeket létrehozó gondolatokat, véleményeket, meggyőződéseket.

 

Ez egy csodálatos, ellazító és pihentető gyengéd kezelés, ami visszafordíthatja az öregedés jeleit az arcon és hasonló fiatalító hatást kelthet a testen.

Miért érdemes kipróbálni az Access Facelift® kezelést?

Mire számíthatsz a kezelés alatt?

Felnőtteknek, gyerekeknek egyaránt, bármely életkorban!Különféle betegségek megelőzésére, az életerő növelésére,egészségünk megőrzésére, immunrendszerünk támogatására kiválóan alkalmas.Egy nagyon jót fogsz pihenni, miközben a sejtjeid regenerálódnak és felfrissülnek. A test ellazul, az elme pedig lecsendesedik. Akár alhatsz is a kezelés alatt.

 

Ez egy olyan kezelés, amely széppé és ragyogóvá tesz kívül és könnyedebbé, kipihentebbé belül.

 

A kezelés masszázságyon, ruhában történik.  Időtartama 1 – 1,5 óra. Ez alatt tenyérrel és az ujjakkal érintem az arc, a nyak és a dekoltázs területeit. Ha esetleg valamelyik rész érzékeny, érintés nélkül is végezhető a kezelés.

 

Nem használunk semmilyen krémet vagy eszközt, csak az érintéssel dolgozunk.

Az Access Facelift® kezelés hatása:

A ráncok kialakulásában nagy szerepe van a mindennapi stressznek és azoknak a gondolatoknak, hiteknek és ítéleteknek, melyekkel élünk.

 

Életünk során rengeteg véleményt hozunk a világról, az emberekről és főleg önmagunkról, amiket egy idő után annyira igaznak hiszünk el, hogy más már nem is lehetséges számunkra. Egyre inkább beszűkül a világunk és nem is nyitunk új dolgok felé. Ez az arcunkon is megmutatkozik. Egy hosszabb, pihentető alvás után megfigyelhető, hogy valamelyest kisimul az arcbőr, mivel alvás közben leállunk a gondolkodással, ilyenkor tartunk egy kis szünetet és a test regenerálódik. Ha reggelente ébredés után más gondolatok után nyúlnánk, mint amiket általában és minden nap gondolunk, más arc nézne vissza ránk a tükörből.

 

Az Access Facelift® kezelés még többet nyújt egy pihentető alvásnál. Miközben testünk ellazultan pihen, az arc és dekoltázs területeinek érintésével oldódnak az öregedéssel, a korosodással, a testtel kapcsolatos hitek, beidegződések annak érdekében, hogy fiatalosabb arc, test vagy jobb közérzet legyen lehetséges számunkra. A ráncok finomodnak, elhalványulnak és üdébb lesz a bőr, elkezd újra megtelni élettel.

 

Már önmagában az érintés is jó hatással van a testünkre, segít az ellazulásban. Relaxált állapotban testünk minden egyes sejtje regenerálódik, energiával töltődik fel, mert a jóllét a természetes állapota és ha hagyjuk, akkor megújítja magát.

Kinek ajánlom az Access Facelift® kezelést?

Mennyibe kerül?

Ha kedvet kaptál hozzá, hogy kipróbáld, várlak szeretettel!

Varga Melinda

Masszázs, Access Bars®