1149 Budapest, Mogyoródi út 47.

H - P 10:00-19:00 | Szombat: Igény szerint

+36 70 618 4137

ease-3106608_1280

Arc(sz)építő masszázs

Egy órányi teljes ellazulás és kikapcsolódás az egészségünk és a szépségünk érdekében

Az Arc(sz)építő masszázs az arcra, a nyakra és a dekoltázsra is kiterjedő kezelés, mely lágyabb és erőteljesebb, gyúró és simító mozdulatokból, valamint a reflexzónák ingerléséből áll.
Célja, hogy az adott területeken a bőrt élettel telibbé, üdébbé és bársonyosabbá varázsolja, ezáltal egy egészségesebb, fiatalosabb megjelenést kölcsönözzön. Ez az anti aging hatású masszázs nemcsak a külső megjelenésünkre van hatással, hanem a fizikai testünket, a szerveink működését és a lelki állapotunkat is pozitívan befolyásolja,
felhasználva az arcreflexológia, az akupresszúrás pontok és a meridiánok ismerete által nyújtott lehetőségeket.

Miként hat az Arc(sz)építő masszázs?

arckezeles

A Bőr:

A különböző masszázsfogások hatására vérbőség alakul ki a bőrben, így gyorsabbá válik a sejtek vérellátása, tápanyag cseréje, oxigén ellátása. Fokozódik a nyirokáramlás, ezáltal támogatva van a felesleges salakanyagok megfelelő elszállítása. A bőr egészségesebbé, rugalmasabbá, simábbá, feszesebbé válik. 

Az arcizmok:

A kezelés során alkalmazott masszázsfogások nem csak a bőrre, hanem az arcizmokra is hatást gyakorolnak. Az erőteljesebb, mélyebbre ható mozdulatok felélénkítik, megedzik az arc, a nyak és a dekoltázs izmait, javul a vér- és oxigénellátás az izomszövetben és fokozódik a kollagén termelődése a kötőszövetben, vagyis az izmok feszesebbé, rugalmasabbá, tónusosabbá válnak és kifeszítik a ráncokat, barázdákat. 

Arcreflexológia:

Az arc reflexzónáinak ingerlésével is fokozzuk a masszázs hatását. Ugyanúgy, ahogy a talpon, a fülön és a tenyéren, az arcon is megtalálhatjuk testünk lenyomatát. Ezeknek a zónáknak az ingerlésével pozitív hatást gyakorolhatunk az energia áramlására, a vér- és nyirokkeringésre, ezáltal pedig a szerveink működésére. Jótékonyan hatunk szervezetünk öngyógyító folyamataira, az immunrendszerre, az emésztőrendszerre, a légző- és idegrendszerünkre is.

Meridiánok, akupresszúrás pontok:

A masszázs során néhány meridiánt, illetve akupresszúrás pontot is érintünk, legfőképp az emésztőrendszerre gyakorlunk pozitív hatást.
A meridiánok láthatatlan energiacsatornák, melyek behálózzák az egész testünket és az a funkciójuk, hogy az életenergiát eljuttassák a szerveinkhez. Az energia felvétele a külvilágból a csakrákon keresztül történik. 

Ha az energiaáramlásban valamilyen fennakadás keletkezik és az életerő nem jut el szervezetünk megfelelő részeibe, felborul az egyensúly és rossz közérzet, illetve betegségek alakulhatnak ki. 

12 fő meridiánunk van, ezek szimmetrikusan futnak testünk két oldalán. A meridiánok egyes szakaszai mélyebben, míg más részei közel futnak a bőrfelszínhez. Ezeken a területeken találhatóak az akupresszúrás vagy akupunktúrás pontok. Ezeken a pontokon keresztül hatást gyakorolhatunk az energiaáramlásra, ezáltal pedig a szerveink működésére.

Az Arc(sz)építő masszázs hatásai:

A külsőnkre gyakorolt hatások:

Az egészségügyi állapotunkra gyakorolt hatások:

Hogyan történik a kezelés?

A kezelés masszázságyon, háton fekve történik, és érinti a karokat, a dekoltázst, a nyakat, az arcot és a fejbőrt. Érdemes kényelmes ruhában érkezni, vagy váltóruhát hozni. A masszázs során krémet és/vagy olajat használunk. A kezelés időtartama 60 perc. A masszázs előtt érdemes otthon egy alapos arcradírozást végezni.

A masszázs kizáró okai:

Áraink:

Varga Melinda

Masszázs, Access Bars®