EGÉSZSÉGMEGÖRZÉS

Női Jóga | Reflexológiai kezelések | Testsúlycsökkentő programok | Alkalmazott táplálkozástudomány | Hastánc

A betegségek megelőzése, prevenciója, sokkal egyszerűbb és könnyebb feladat, mint a már kialakult egészségügyi problémák kezelése.

Az egészségünk megőrzésének egyik legfontosabb része a testi-lelki-szellemi folyamatok megismerése és azok összefüggéseinek megértése.

A gondolataink, lelki-állapotunk, szellemi tudatosságunk mind hatással vannak a fizikai testünk működésére. Amennyiben ezeket a területeket nem működtetjük, harmóniában a testünk előbb-utóbb kibillen egyensúlyából, ami betegségek formájában nyilvánulhat meg.
Nélkülözhetetlen tehát az egészség fenntartása érdekében valamennyi életterületünk őszinte megvizsgálása, átértékelése, szükség esetén életvitelünk tartós megváltoztatása.
A szellem szintjén, mindennapjainkban életmentő lehet annak a felismerése, hogy mi magunk tehetünk a legtöbbet egészségünkért. E nélkül kiszolgáltatva sodródunk az életünkben. Az összefüggések megértésével azonban felelősséget vállalhatunk önmagunkért, egészségünkért. Megteremthetjük és visszaállíthatjuk a harmóniát. Az egységben működő ember immunrendszere kikezdhetetlen még a vírusokkal szemben is.
A test szintjén, érdemes már fiatal kortól kezdve nagy hangsúlyt fektetni az egészséges táplálkozásra és a rendszeres testmozgásra, az optimális testtömeg megőrzésére.

Alkalmazott táplálkozástudomány

Az emberiség oly mértékben eltávolodott természetességétől, hogy a megvásárolt élelmiszerekből képtelen egészként létezni.

Többet akarok tudni

Testsúlycsökkentő programok

A diéta egy életforma. A diéta egy szemléletmód. A diéta egyfajta életfelfogás, egyfajta hozzáállás az élethez.

Többet akarok tudni

Női Jóga

A kifejezetten nők számára kidolgozott jógagyakorlatok nagyban segítenek egy jobb életminőség eléréséhez.

Többet akarok tudni

Reflexológiai kezelések

Az idegvégződések stimulációján át meg lehet szüntetni a szervezetben a kommunikációs akadályokat.

Többet akarok tudni

Hastánc

Az oldal feltöltés alatt…

Többet akarok tudni