1149 Budapest, Mogyoródi út 47.

H - P 10:00-19:00 | Szombat: Igény szerint

+36 70 618 4137

3765474685

Életvezetési coaching

Az életben a kudarcok csupán lépcsőfokok a sikerhez.

A Life coaching fókuszában az önbecsülésed, életminőséged és általános elégedettséged javítása áll, mely életed minden aspektusára kihat. Legyen az család, karrier, önsimeret, anyagi jólét, vagy megbecsülés 

Milyen helyzetekben segít a Life coaching?

9592

Néha mindannyiunknak szüksége van egy kis segítségre, különösen, ha az önfelfedezés és a személyes fejlődés útjáról van szó. Akár az a célod, hogy magabiztosabb legyél, akár az, hogy megvalósítsd egy régi álmod, gyakran nehéz kitalálni, hogyan juthatsz el az A ponttól (a cél meghatározása) a B pontig (a cél tényleges elérése). Itt jön a képbe a life coaching.

"Aki még soha sem hibázott, az még soha nem próbált ki semmi újat."

Mit is csinál egy Life coach?

Hasonló, mint egy sportedző: Segítenek egy egyénnek vagy csapatnak meghatározni egy célt (pl. a győzelmet), majd kidolgoznak egy tervet az adott személy vagy csoport számára, hogy ezt elérje.

woman-591576_1920

"Az életvezetési tanácsadás arra összpontosít, hogy mi történik most, mit akarsz elérni, és hogyan lehet áthidalni a szakadékot a kettő között."

A coaching arról szól, hogy segítünk az embereknek felismerni az útjukban álló akadályokat, együtt megtaláljuk a motivációt és feltérképezzük a lehetséges megoldásokat.

Áraink:

Burai Zsuzsanna

Coaching