1149 Budapest, Mogyoródi út 47.

H - P 10:00-19:00 | Szombat: Igény szerint

+36 70 618 4137

gerg34

Holisztikus szemléletű Gerinctréning

Évek óta szenvedsz gerinc- vagy mozgásszervi problémától, fájdalomtól?

Ha téged is érintenek a nyak-, váll-, hát-, derék-, csípő fájdalmak, korlátozott mozgástartomány, egyéb gerinc és ízületi problémák, segíthetek! Megadom a teljes figyelmet számodra, holisztikus szemléletű segítséget és kezelést kaphatsz, illetve megmutatom hogyan tudsz tenni önmagad is a gyógyulásodért.

viber_kép_2023-07-08_11-13-58-587

Ez egy olyan személyre szabott program, mely a manuális terápia és a mozgás útján történő rehabilitáció kombinációja. Együtt dolgozunk az egészségedért.

A gerinc áll a középpontban, mint ahogy valójában is legfontosabb tartópillére testünknek. Ha a gerincet javítjuk, a többi részünk is javul.  Illetve fordítva, amikor a megfelelő testrészekkel, vagy kötőszövetekkel foglalkozunk, támogatjuk a gerinc állapotát is.

A gerinctréning egy alapos állapotfelméréssel és beszélgetéssel kezdődik, ami alapján kialakítom az egyéni programot. Az alapozó alkalmak után jöhetnek a számodra megfelelő mozgásos gyakorlatok, elsősorban a szenzomotoros gerinctréning, és a do-in japán öngyógyító mozgásrendszer alapján.

viber_kép_2023-07-08_11-13-28-642

Az Integrált Body Work kezelésekkel megtámogatom a gyorsabb javulást, rehabilitációt, a helyes testtartást, a pozitív változást. Az Integrált Body Work keleti és nyugati kezelési módszerek (shiatsu, osteopátia, craniosacralis kezelés, masszázsterápia, tradícionális thai jógamasszázs) technikáinak megfelelő kombinációja.

A kezelés fizikai, érzelmi, mentális okokat figyelembe véve történik. Az embert teljes egészében, mint a test-lélek-szellem egységét nézve kezeljük a problémát teljesen egyénre szabva – együtt, felelősen az egészségedért.

Fodor Angéla

Shiatsu / Gerinctréning