1149 Budapest, Mogyoródi út 47.

H - P 10:00-18:00 | Szombat: Igény szerint

+36 70 618 4137

Kismama kényeztető csomag

sfgs463

Testi és lelki támogatás életed legcsodálatosabb hónapjaiban

baby1

Ezt a csomagot kifejezetten a kismamák és az újdonsült anyukák számára hoztuk létre. Szeretnénk segítséget nyújtani minden kismama és kisanyuka számára ebben az izgalmas és örömteli utazásban.

36rtz

Nem szeretnénk álltatni senki azzal, hogy semmi sem fog változni, mert ez az esemény bizony megváltoztatja az életedet. Minden gyerkőc világra jöttével megszületik egy új SZŰLŐ is.

2466

Mi támogatást szeretnénk neked nyújtani abban, hogy bármelyik szakaszában is legyél ennek a változásnak, azt könnyen tud megélni.

Ehhez 3 különböző szolgáltatással állunk rendelkezésedre, melyeket csomagban, vagy akár külön-külön is igénybe vehetsz:

flowzone-1-5

Acces Bars®

Az access bars kezelésünk pedig segíti elengedni olyan zavaró gondolatokat melyek megakadályozzák, hogy létrejöjjön egy nyugodt és harmonikus kapcsolat a kismama és a baba között. Bővebben...

baby-200760_1920

Kismama coaching

A félelmek a bizonytalanságok kezelésére és a változások folyamatának megértéséhez a kismama coachingunk a legalkalmasabb. Bővebben...

viber_kép_2022-12-07_17-15-02-675

Kismama shiatsu

A terhesség alatti fizikai megpróbáltatások enyhítésére és a kismama kényeztetésére ajánljuk. Bővebben...

Külön-külön a kezelések ára 14.000 Ft/alkalom
A 3 kezelés együtt kedvezményes 35.000 Ft.

Minden kezelésünk a kismama és a baba nyugalmát, testi-lelki békéjét szolgálja. Teával és kellemes családias lékkörrel várunk egy kis kikapcsolódásra.

Kismama shiatsu

A masszázs során a kismama és a baba jó közérzetét támogatjuk. A várandósság elején fellépő émelygés, később a gerinc és a medence megváltozott terhelése miatti gyakori fájdalmak a shiatsu terápiával csökkenthetők. A shiatsu holisztikus kezelési módszer, segíti az energia-, a vér-, víz-, és a táplálék elosztását, áramlását, ezáltal testi-lelki harmóniát teremt. A magzat növekedésének minden fázisában más és más módon segíti a shiatsu gyógyász ezt a folyamatot.
viber_kép_2022-12-07_17-15-02-675
A várandósság teljes ideje alatt alkalmazható a shiatsu. A kezelések során segítjük az anyát, hogy könnyedén kapcsolódjon saját testével és a babával. A kismama érintésével ugyanúgy a pocaklakóval is felvesszük a kapcsolatot. A nyugtató érintések által stabilizáljuk az érzelmi állapotot, oldjuk a várandóssággal és a szüléssel kapcsolatos félelmeket. A testi, lelki, energetikai változások okozta nehézségeket enyhítjük, a terheltség érzését csökkentjük, amit lehet, meg is szüntetjük.

"Egy kisbaba az, akit 9 hónapig magadban hordoztál, 3 évig a karjaidban, életed végéig pedig a szívedben."

vdg34
baby-200760_1920

Kismama coaching

A coaching lehet az, amire éppen szükséged van, hogy segítsen megbirkózni a nehéz és kihívást jelentő, de nagyon is normális érzésekkel. Ha egyszer szülővé válsz, akkor a világ legnehezebb és egyben legfontosabb munkáját kezded el. De sajnos gyakran a világ legmagányosabb munkájának is fog érződni.
Az anyáknak bátorításra, helyes információkra, önismeretre és tudásra van szükségük ahhoz, hogy segítsenek gyermeküknek kiteljesedni. Szükségük van egy biztonságos helyre, ahol nyugodtan beszélhetnek minden érzésről, amit megélnek, legyen az pozitív vagy negatív.

Az anyaság a legmélyebb változás, amit egy nő megélhet. Megrengeti a valóságod.

Az egész önérzeted, az identitásod, a kompetenciaérzésed, az irányítás érzése, a prioritásaid, a kapcsolataid… mind megváltoznak. Egyik napról a másikra.

Access Bars®

Az Access célja, hogy megerősítsen mindenkit a saját tudásában. A fejünkön lévő 32 pontot nevezzük Bars® pontoknak. Ezek a pontok életünk egy-egy területét jelölik, mint például pénz, kapcsolatok vagy a kreativitás. Ezen területek tartalmazzák azokat a gondolatokat, hiteket, meggyőződéseket, melyeket életünk során használtunk, megtanultunk és eltároltunk. Bars® közben az agyhullámaink lelassulnak, ezáltal a berögzült viselkedési minták, vélemények, hitrendszerek hozzáférhetővé válnak.
flowzone-11
Amikor Bars® kezelést kapsz és az adott területekhez tartozó pontokat érintik a fejeden, ezek a tárolt, rögzült gondolatok és meggyőződések elkezdenek feloldódni. Olyan, mintha felkavarnánk az állóvizet és lágyan kisöpörnénk mindent, amire már nincs szükséged. Ami pedig marad, az a tudás, ami mindig is a tiéd volt, csak már elfelejtetted. Az ítélkezés nélküli létezés.

Jelentkezés