1149 Budapest, Mogyoródi út 47.

H - P 10:00-19:00 | Szombat: Igény szerint

+36 70 618 4137

z4z4

Lélekmasszázs

Nyugtató, relaxáló, stresszoldó, erősítő

A lélekmasszázs hatékony lehet szorongás, depresszió, pánikbetegség, lelki traumák feldolgozása során, mint kiegészítő kezelés. Egy lehetőség arra, hogy megértsük jelenlegi élethelyzetünket. Hatására összhangba kerülhetünk önmagunkkal, a világgal.

Mi is az a Lélekmasszázs?

A lélekmasszázs egy sokoldalú és összetett kezelés, mely az élet minden területére kihat. Mélyreható, kellemes lazítási technika, mely személyre szabottan nyújt segítséget a problémákkal és nehézségekkel kapcsolatban.

A kezelés elfogadó, megértő környezetben egy beszélgetéssel kezdődik, ahol pontosítjuk a problémát, valamint , hogy mit szeretnénk elérni a masszázs által.  Lehet az egy mély relaxáció, egy feloldandó elakadás, vagy egy kérdés, ami nem hagy nyugodni bennünket.

A beszélgetés után teret adunk a feloldásnak és a válaszoknak. A kezelés egy kellemes ringatási technika, mely masszázságyon, kényelmes ruhában történik. 

viber_kép_2023-07-20_00-05-52-020

A lélekmasszás a megszokottól eltérő módon éri el a jóllét állapotát. A lágyan pulzáló, ringató mozdulatoknak köszönhetően az egész test gyengéd rezgésbe jön. Az anyaméhhez hasonló állapot elérésével aktiválódhat a sejtemlékezet, a sejtek visszatérhetnek helyes, rendeltetésszerű működésükhöz.

 

Az ellazulás hatására az energetikai rendszer is kisimul, a szervek működése javulhat, az öngyógyító képességünk aktivizálódhat, ami nem csak a testi működésünket, hanem a lelki oldalt is érinti.

A kezelés mindenki számára ajánlott, nincsen mellékhatása, akár terhesség idején is alkalmazható.

 

Ezzel a módszerrel nem gyógyítunk és nem is diagnosztizálunk, hanem összhangot teremtünk a test, lélek, szellem hármasságában. Fontos azt tudni, hogy ez a masszázs nem kívánja az orvoslást helyettesíteni, de mint kiegészítő és támogató terápia, meglepően sikeresnek bizonyult az elmúlt évek során.

Azoknak ajánljuk akik:

woman-spa

Árak

Burai Zsuzsanna

Coaching, Masszázs