Megakadt élethelyzetek kezelése

Szinte mindannyian tapasztaltunk már meg valamilyen szintű elakadást az életünkben. Legyen szó párkapcsolatokról, anyagi helyzetről, munkáról vagy az egészségünkről.

Szinte mindannyian tapasztaltunk már meg valamilyen szintű elakadást az életünkben. Legyen szó párkapcsolatokról, anyagi helyzetről, munkáról vagy az egészségünkről.
Ezek azok a helyzetek, amikor nem találjuk a megfelelő megoldást vagy éppenséggel tudjuk, mit kellene tennünk, de valamilyen oknál fogva nem merünk lépni. Bizonytalanok vagyunk, tehetetlennek érezzük magunkat, félünk, hogy valami rosszul sül el, vagy nem érezzük támogatva magunkat a környezetünk által.
Nem egyformán kezeljük az ilyen helyzeteket, néhányunk könnyebben tovább lép, míg mások akár hosszabb ideig is benne maradnak egy-egy krízisben.
Mi hiszünk abban, hogy az ilyen jellegű tapasztalatok vagy élethelyzetek fejlődési, növekedési lehetőséget rejtenek magukban minden esetben.
Ha igazán a mélyére nézünk az adott helyzetnek, megláthatjuk benne a szándékunkat, a vágyunkat a több, a jobb felé, bármilyen területről is legyen szó.
Az elakadás, a megrekedés egy fontos és elkerülhetetlen része a változásnak.
Amellett, hogy nehézségeket élünk meg, önmagunk és az élet új oldalait fedezhetjük fel.
Amikor egy negatív helyzetben vagyunk, sokkal inkább előtérbe kerül, hogy mi az, amit igazán szeretnénk, sokkal erősebben vágyunk egy boldogabb, kiegyensúlyozottabb életre, vagy úgy is mondhatnánk, hogy egy boldogabb, kiegyensúlyozottabb énünkre.
Stresszoldó, feltöltő, lazító kezeléseinkkel, tanácsadással, szemléleteinkkel szeretnénk segítséget nyújtani azoknak, akik életük valamelyik területére nézve támogatásra, segítségre vágynak. Nincs más dolguk, mint felkeresni a FlowZone egészségközpontot.

Dr. Dávid Krisztina
Lelki tanácsadás

Velem találkozhatsz, ha tanácsadásra jössz!