Párkapcsolati tanácsadás

A párkapcsolat témája életünk egyik legfontosabb területe.

A párkapcsolat témája életünk egyik legfontosabb területe. Fiatal korunktól életünk végéig foglalkoztatnak minket ezek a kérdések:
hogyan találjuk meg a tökéletes partnert, hogyan tartsuk harmóniában kapcsolatunkat, hogyan hozzuk helyre, ha komolyabb problémák merülnek fel stb. A párkapcsolatban két individuum alkot egy teljes egészet.
Ideális esetben az egyéni szuverenitás megőrzése mellett a két fél képes alkalmazkodni és összehangolódni egymással, hogy egy közös boldog életet teremtsenek.
Az emberi kapcsolatok gyakran bonyolultak, ez különösen igaz a párkapcsolatra az érzelmi érintettség miatt. Sajnos nem mindig sikerül a nagyobb problémákon
felülkerekedni, ezért hasznos lehet egy harmadik, külső (semleges nézőponttal rendelkező) személy segítsége, aki tapasztalt ezen a területen.
Életviteli tanácsadásunk keretein belül a párkapcsolati problémák kezelésében is tudunk támogatást nyújtani akár egyedül, akár párjával együtt szeretne valaki megoldásokat találni. Tanácsadási programjainkat itt találod a FlowZone egészségközpontban.

Dr. Dávid Kridztina
Párkapcsolati tanácsadás

Velem találkozhatsz, ha párkapcsolati tanácsadásra jössz!