FlowZone felirat3

1149 Budapest, Mogyoródi út 47.

H - P 10:00-18:00 | Szombat: Igény szerint

+36 70 618 4137

lomilomi

Lomi-lomi masszázs

Egy kellemes utazás vár rád, onnantól, hogy megérkeztél a FlowZone egészségközpontba.

Miután elhelyezkedtünk a Polinéz tengerpartot igéző helységben, mire a masszázs elkezdődik, a lágy hawaii muzsika és a kellemes hőmérséklet hatására, már el is indul utazásod.

Bőséges, meleg olajjal,az ujjak, a kéz, az alkar és a könyék használatával, az egész tested megkapja a hullámzó óceán energiáját, gyengédebb és erőteljesebb formájában.

A feszülő pontok ellazulnak, és ha engeded, tested mellett a lelked is szárnyalni fog.

canstockphoto6544848

Rezgésszinted emelkedik és ahogyan a színes, mézédes illatú hawaii virágok nyílnak, úgy ünneplik sejtjeid újjászületésüket.

 

Tested energiahálózata minden irányból harmonizálásra kerül, beleértve a talpadat és fejedet is, hogy optimális módon üzemeltethessen.

 

Kérlek, ha tudsz, gyere néhány perccel korábban, hogy legyen időd „megérkezni”, hogy legyen alkalmunk egymásra hangolódni, akár egy csésze tea vagy egy pohár víz mellett.

Mit hozz magaddal a masszázsra?

A nyitottságodon kívül, maximum egy fürdőruhát. (Törölközőt, papucsot biztosítunk.)

 

Hogy a legoptimálisabb élményt vihesd magaddal, amennyiben nem okoz kellemetlenséget, a masszázst ruha nélkül végezzük. Természetesen technikailag megoldva, hogy az intim részek, mindig fedve és láthatatlanul maradjanak egy nagy, puha kendő segítségével. Amennyiben ez gondot okoz, persze fürdőruhában, vagy fehérneműben is garantált az ellazulás, felfrissülés.

A masszázshoz választhatsz a többféle illatos olaj mellet, teljesen természetes, illat és allergén mentes olajat is.

Árlista

Friedl Szilvia

LOMI-LOMI