1149 Budapest, Mogyoródi út 47.

H - P 10:00-19:00 | Szombat: Igény szerint

+36 70 618 4137

flowzone-1-11

Reflexológiai stresszoldó kezelés

Angéla
Tovább olvasom
Imádom a talpmasszázst, a reflexológia kifejezetten hatásos számomra. Nem csak rávilágít, hol kell erősíteni, de gyógyító hatású is.
John Doe
Tovább olvasom
Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit. Ut elit tellus, luctus nec ullamcorper mattis, pulvinar dapibus leo.
John Doe
Tovább olvasom
Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit. Ut elit tellus, luctus nec ullamcorper mattis, pulvinar dapibus leo.

30 perces kezelés

A talp és fül reflexzónáinak kezelése a kliens problémakörének

megfelelően, manuálisan és elektro-akupunktúrás valamint fájdalom mentes lézeres készülékkel.

Leírás: A test két mikrorendszerét is kezelve (láb, fül) segítjük a szervezetet a mindennapi stresszel való hatékonyabb megküzdésben, ezáltal egészségünk hatékonyabb megőrzésében.

A módszer jól kiegészítheti az egyéb, orvosi gyógyító kezeléseket.

60 perces kezelés

A talp és fül reflexzónáinak kezelése a kliens problémakörének

megfelelően, manuálisan és elektro-akupunktúrás valamint fájdalom mentes lézeres készülékkel, mágneses golyók/gyógy magok behelyezésével.

 

A kezelés során a láb és a fül meghatározott zónáinak/pontjainak ingerlésével hatást gyakorlunk a test valamennyi szervrendszerére. Ezáltal a harmonikus működés felé tolhatjuk a szervezetet, segítve a homeosztázis folyamatát, az egészséges működést. A kezelés végén apró mágneses golyókat/gyógymagokat helyezünk el a fülkagyló megfelelő pontjain, amelyek egy héten át folyamatosan fejtik ki a hatásukat. A kezelés hatékonyan támogathatja, jól kiegészítheti a szakorvos által végzett gyógyító tevékenységet. Rendszeres igénybevétele jelentősen támogathatja szervezetünket a mindennapi stresszel való hatékony megküzdésben, immunrendszerünk erősítésében, egészségünk megóvásában.

90 perces egészség megőrző, stresszoldó komplex kezelés

A talp és fül reflexzónáinak kezelése a kliens problémakörének megfelelően, mágnes golyók/gyógy magok behelyezésével + meditációs módszerek alkalmazása vezetett relaxációban, egyénre szabott kombinációban 


Mikro-rendszereknek nevezzük a test azon területeit, ahol az egész test leképeződik, s amelyeknek meghatározott zónáit/pontjait ingerelve távhatás érhető el a problémával érintett szervre. A kezelés során két mikro-rendszeren keresztül is (láb+fül) stimuláljuk az érintett szervrendszereket, ily módon egymás hatását segítve, felerősítve célozzuk meg a szervezet

egyensúlyra törekvését, a homeosztázis megtartását, adott esetben visszaszerzését. A pont/zóna ingerlése manuálisan és elektro-akupunktúrás illetve fájdalom mentes lézeres készülékkel, mágneses

golyók/gyógy magok behelyezésével történik. A komplex hatást tovább fokozza a kényelmes fotelben, félig fekvő pozícióban, lágy zene kíséretében pszichológus vezetésével zajló meditatív munka, aktuális problémájára fókuszálva. Több olyan önsegítő módszert is átadunk a kezelések során, amelyek önálló alkalmazása jelentősen megkönnyítheti a mindennapi terhekkel való szembenézést, az élettel járó elkerülhetetlen stresszel való hatékonyabb megküzdést, ezáltal segítve egészségének eredményesebb megőrzését!

Dr. Dávid Krisztina

Lelki Tanácsadás