1149 Budapest, Mogyoródi út 47.

H - P 10:00-19:00 | Szombat: Igény szerint

+36 70 618 4137

massage-1929064_1920

Relaxációs masszázs

Frissítő, relaxáló, stresszoldó, erősítő

AhamPrema Energy energetikai kezelés, ami kimozdít a berögzült pozíciódból, és az AhamPrema Touch relax masszázs, mely tökéletesen ellazít és kioldja a görcseidet. 

Azoknak ajánljuk akik:

canstockphoto39325437

Mi is az AhamPrema®?

Az AhamPrema® módszer Viktor által fejlesztett energetikai masszázs technika és hangtál terápia. Különböző verziók születtek meg az idők során, az igények és lehetőségek tükrében, melyek közül lehet választani:

AhamPrema Touch® – Energetikailag megtámogatott relaxációs masszázs, mely több szintű relaxációt és ellazító, alkalmanként masszázs mélységű, de jellemzően finom simító technikákat tartalmaz, néha ezek váltakozásával hat több agyi területre, melyek más-más jellegű kellemes hatásokat is generálnak. A kezelés időtartama 45 perc. Kiegészíthető 15 perc AhamPrema Hangtál Relax terápiával is. (+15 perc)

AhamPrema Energy® – minimális érintéssel, simítások és masszázstecnikák NÉLKÜLI energetikai megoldás, mely a teljes test energetikai rendszerét veszi kezelésbe, és 30 vagy 45 perces intervallum alatti tisztítás és energetizálás a célja. Kiegészíthető 15 perc AhamPrema Hangtál Relax terápiával is. (+15 perc) AhamPrema hangtál Relax®  – Hangtálas mélyrelaxáció 30 percben, melynek során csökken a stressz, kipihentebbek, nyugodtabbak és kiegyensúlyozottabbak leszünk.

Viktor svéd és talpmasszázst is vállal – a hagyományos nyugati svédmasszázs technikákat kedvelők részére is rendelkezésre áll, hát, talp – és teljes testmasszázs verziókkal.