1149 Budapest, Mogyoródi út 47.

H - P 10:00-19:00 | Szombat: Igény szerint

+36 70 618 4137

flowzone-1-23

Shiatsu kezelés

Csodálatos pihentető ellazulás vár a shiatsu kezelés során

A shiatsu a hagyományos, természetes keleti gyógymódokra épülő, azokból kifejlődött terápiás kezelési technika. Az elsősorban az akupunktúrás pontok és az azokat összekötő energiapályák (meridiánok) kezelése során tesi-lelki változások történnek, melyeket érintéssel, tenyér-, és ujjnyomással segítünk elő.

 

A kezelésnek erőteljes lazító, stresszoldó, pihentető hatása van.

Mikor és kinek ajánlott a shiatsu kezelés?

Felnőtteknek, gyerekeknek egyaránt, bármely életkorban!Különféle betegségek megelőzésére, az életerő növelésére,egészségünk megőrzésére, immunrendszerünk támogatására kiválóan alkalmas.

A shiatsu kellemes hatásai:

A körülbelül egy órás shiatsu kezelés után úgy érezzük, mintha kialudtuk volna magunkat, nagyon pihentető.

 

Közérzetjavító hatása kiemelkedő! A sok munka, stressz, minket érő negatív hatását képes semlegesíteni.

 

Gyakran olyan szellemi nyugalom az eredmény, amely által úgy érezzük, képesek vagyunk megoldani az igazán nehéz problémáinkat, és szebb képünk alakul ki a jövőnket illetően.

 

A kezelés laza, lehetőleg természetes anyagú ruhában a földön elhelyezett kényelmes matracon és párnákon történik, mely tovább segíti a pihenés érzetét. a kezelés Az intenzív kikapcsolódás élmény után hazatérve hatékonyabb az otthoni pihenés is. Amikor megérkezel hozzánk, a FlowZone egészségközpontba, frissítővel kínálunk, és mielőtt hazatérnél, elfogyaszthatsz egy finom teát vagy kávét.

A shiatsu kezelés leginkább az alábbi problémák esetén hatásos:

Mozgásszervi problémák

Belső szervek problémái:

Stresszoldás:

Regenerálódás:

Árak

Minden alkalom magában foglal egy konzultációs elbeszélgetést, állapotfelmérést is. Mely során kielemezzük az adott problémát, aktuális állapotot. Továbbá otthon is végezhető gyakorlatokat és öngyógyítási tippeket adok.

Anikó
Anikó
Tovább olvasom
Fantasztikus élmény volt. Ajánlom mindenkinek, aki szeretne kicsit ellazulni, feltöltődni, gyógyulni egy olyan közegbe ahol azt érzed hazaérkeztél.
Péter
Péter
Tovább olvasom
Évek óta tartó derékfájással kerestem fel Angit, az orvosom tanácsára. Már a harmadik kezelés után tapasztalható volt, hogy csökkentek a fájdalmaim. Könnyedebben tudtam mozogni. Mást már havonta csak egyszer járok, így fent tudom tartani a jó állapotom. Nagyon elégedett vagyok, csak ajánlani tudom Angélát
Lilla
Lilla
Tovább olvasom
Nagyon elégedett vagyok, többet kaptam mint vártam, ritka az ilyen hely.

Tartósan fennálló betegségek esetén kérje ki kezelőorvosa véleményét.

Fodor Angéla

Shiatsu / Gerinctréning