Access Facelift®

Access Bars® | Access Facelift® | Access Consciuesness®

Varga Melinda
Access Bars és Access Facelift kezelések

Varga Melinda vagyok és velem találkozhatsz, ha Access Bars® vagy Access Facelift® kezelést szeretnél kapni.

Számomra mindkét kezelés ugyanazt jelenti, adni valami jót, valami könnyedséget. Valami olyat, amitől az élet egyszerűbbé és jobbá válik annak, aki a kezelést kapja.

 

Energetikai ránctalanító kezelés

Az Access Facelift® kezelés szintén az Access Consciousness® rendszerébe tartozik, mely kifejezetten az arc, a nyak és a dekoltázs ráncait célozza meg, illetve az ehhez tartozó és ezeket létrehozó gondolatokat, véleményeket, meggyőződéseket.

Ez egy csodálatos, ellazító és pihentető gyengéd kezelés, ami visszafordíthatja az öregedés jeleit az arcon és hasonló fiatalító hatást kelthet a testen.

 

Miért érdemes kipróbálni az Access Facelift® kezelést?

  • Mert hatására üdébb és fiatalosabb lesz az arcbőr és a tekintet
  • Mert ellazít és pihentet
  • Mert gyengéd törődésben lehet részünk általa
  • Mert felfrissülnek a sejtjeink az egész testben
  • Mert csökkenhetnek, finomodhatnak a ráncok az arcunkon és a nyakunkon
  • Mert elengedhetjük az öregedéssel, életkorral kapcsolatos negatív beidegződéseket, ezáltal pedig változást idézünk elő kívül, belül egyaránt.
  • Mert szebbek és ragyogóbbak lehetünk

 

Mire számíthatsz a kezelés alatt?

Egy nagyon jót fogsz pihenni, miközben a sejtjeid regenerálódnak és felfrissülnek. A test ellazul, az elme pedig lecsendesedik. Akár alhatsz is a kezelés alatt.

Ez egy olyan kezelés, amely széppé és ragyogóvá tesz kívül és könnyedebbé, kipihentebbé belül.

A kezelés masszázságyon, ruhában történik.  Időtartama 1 – 1,5 óra. Ez alatt tenyérrel és az ujjakkal érintem az arc, a nyak és a dekoltázs területeit. Ha esetleg valamelyik rész érzékeny, érintés nélkül is végezhető a kezelés.

Nem használunk semmilyen krémet vagy eszközt, csak az érintéssel dolgozunk.

 

Az Access Facelift® kezelés hatása:

A ráncok kialakulásában nagy szerepe van a mindennapi stressznek és azoknak a gondolatoknak, hiteknek és ítéleteknek, melyekkel élünk.

Életünk során rengeteg véleményt hozunk a világról, az emberekről és főleg önmagunkról, amiket egy idő után annyira igaznak hiszünk el, hogy más már nem is lehetséges számunkra. Egyre inkább beszűkül a világunk és nem is nyitunk új dolgok felé. Ez az arcunkon is megmutatkozik. Egy hosszabb, pihentető alvás után megfigyelhető, hogy valamelyest kisimul az arcbőr, mivel alvás közben leállunk a gondolkodással, ilyenkor tartunk egy kis szünetet és a test regenerálódik. Ha reggelente ébredés után más gondolatok után nyúlnánk, mint amiket általában és minden nap gondolunk, más arc nézne vissza ránk a tükörből.

Az Access Facelift® kezelés még többet nyújt egy pihentető alvásnál. Miközben testünk ellazultan pihen, az arc és dekoltázs területeinek érintésével oldódnak az öregedéssel, a korosodással, a testtel kapcsolatos hitek, beidegződések annak érdekében, hogy fiatalosabb arc, test vagy jobb közérzet legyen lehetséges számunkra. A ráncok finomodnak, elhalványulnak és üdébb lesz a bőr, elkezd újra megtelni élettel.

Már önmagában az érintés is jó hatással van a testünkre, segít az ellazulásban. Relaxált állapotban testünk minden egyes sejtje regenerálódik, energiával töltődik fel, mert a jóllét a természetes állapota és ha hagyjuk, akkor megújítja magát.

 

Kinek ajánlom az Access Facelift® kezelést?

  • Mindenkinek, aki szeretne kicsit feltöltődni, megújulni, üdébbé és ragyogóbbá válni.
  • Mindenkinek, aki nyitott arra, hogy felülírja, amit eddig az öregedésről gondolt és innentől másképp gondoljon önmagára és a testére.
  • Mindenkinek, aki tartós változást szeretne kívül, belül egyaránt.

Ha kedvet kaptál hozzá, hogy kipróbáld, várlak szeretettel!