1149 Budapest, Mogyoródi út 47.

H - P 10:00-18:00 | Szombat: Igény szerint

+36 70 618 4137

flowzone-1-48

Svédmasszázs

Frissítő, relaxáló, stresszoldó, erősítő

 A svédmasszázs a nyugati típusú masszázsterápiák alapja, melyet a svéd származású Per Henrik Ling fejlesztette ki a XIX. század elején. A hagyományos svédmasszázs az egész testre kiterjed, az izmok és ízületek átmozgatására irányul. Elősegíti a mozgásfunkciók jó, fajdalommentes működését, ellazítja a feszülő, görcsös izmokat. 

A kényelmes masszázságyon történő kezelés és az illóolajok-, vagy csak tiszta növényi olajok használata és az érintés mechanizmusa mentén a paraszimpatikus rendszeri hatások gyorsan érvényesülnek.

Azoknak ajánljuk a svédmasszázst:

canstockphoto39325437

Mennyi ideig tart a masszázs?

Igény szerint kérhető 30 perces, 60 perces illetve 90 perces masszázs.

Egészségügyi előnyei

A svédmasszázs testünkre gyakorolt pozitív hatásai:

Andrea
Tovább olvasom
Köszönöm Kriszta! Nagyon elégedett vagyok a masszázzsal. Jártam már sok helyen svédmasszázson, de ez magasan a legjobb volt.
Tamás
Tovább olvasom
Ajánlom a Krisztát mindenkinek, aki szereti ha a svédmasszázs kicsit erősebb, ezáltal biztosabb lehet benne, hogy a csomók feloldásra kerülnek. Aki a masszázsra azért jön, mert beállt a nyaka, háta...
Kitti
Tovább olvasom
Azért szeretek a FlowZone-ba járni Krisztához masszázsra, mert mindig tudja mire van szükségem. Hihetetlen érzéke van az emberekhez, ezért itt tényleg igaz, hogy a test és a lélek is megpihen. Köszönöm

Fekete Krisztina

Svédmasszázs